Les nostres activitats i cursos

 

Curs de Gestió emocional a l’aula

Ràbia, tristesa, angoixa, por, alegria… com podem ajudar als menuts a gestionar-les?

Aquest és l’objectiu d’aquest curs monogràfic intensiu de 3 hores on us mostrarem recursos i eines que podreu utilitzar tant a casa com a l’escola per millorar la gestió emocional dels infants que us envolten.

El curs consta de 3 monogràfics independents diferenciats per franges d’edat. Podeu escollir venir a 1 de sol o bé a tots 3.

 

-Dissabte 16 de Juliol de 2016  de 0 a 3 anys.

-Dissabte 23 de Juliol de 2016 de 4 a 8 anys

-Dissabte 30 de Juliol de 2016 9 a 12 anys.

Tots es faran en horari de 9:30 a 12:30 hores.

Per inscriure-us teniu temps fins el dimarts 12 de Juliol de 2016. Podeu enviar un e-mail a info@sompares.com indicant el vostre nom i curs al que voleu assistir.

Què es farà al curs?

No tots els infants tenen les mateixes habilitats alhora d’expressar i saber gestionar les seves emocions. A vegades ens trobem desbordats, com adults, davant d’aquestes situacions. Tractarem de donar instruments reals d’aplicació diària que ens permetin donar recursos als nens i nenes per gestionar emocions que poden aflorar en el context d’aula o de la llar.

Quin preu té?

El cost de cada monogràfic és de 20€. Si es vol venir als 3, el preu total és de 50€.

Tots els participants rebran un diploma acreditatiu sobre la jornada.

Leer Más »

Classes post-part

pos-p

Enhorabona ja tens el teu nadó entre els braços!

La teva vida segur que no és com abans, no et sents la mateixa ni física ni emocionalment però no tens que sentir que estàs sola. Totes les dones que donen a llum tenen sentiments molt semblants als teus. (más…)

Leer Más »

Classes pre-part

pre-pQuan estem embarassades molts cops ens preguntem com serà el part. Tenim milers de preguntes, dubtes, pors i angoixes i tant és que sigui el primer o el cinquè fill perquè cada part és diferent.

(más…)

Leer Más »

Cangurs Infantils

cang-p

Cada vegada hi ha més famílies que opten per a contractar una persona que vetlli pels seus fills de manera única i personalitzada. Algú que ens transmeti la confiaça suficient com a deixar en les seves mans el bé més preuat: les seves criatures.

(más…)

Leer Más »

Massatge per nadons

mas-pEl tacte és un dels sentits que més aviat es desenvolupen en els nadons i mitjançant el qual es relacionen amb el seu entorn.

En el curs de massatge infantil us ensenyarem una nova manera d’apropar-vos als vostres fills, de comunicar-vos i entendre-us mútuament. (más…)

Leer Más »

Taller d’adolescència per pares

Volem ajudar-te a entendre’l, a posar-te en el seu lloc i comprendre les seves reaccions i comportaments.
Tenir un fill adolescent no té perquè ser un malson a casa. Vine i deixa que et facilitem eines i recursos pràctics pel dia a dia. (más…)
Leer Más »
 • Quines tècniques es fan servir?

  En els menuts és importantíssim oferir-los el joc com a vehicle d’expressió dels seus sentiments i pensaments.

  Fem servir instruments psicològics com la caixa de joc diagnòstica, retrats de família, fotografies, contes, tests psicomètrics, associació de paraules…

 • Quan duraran les visites al psicòleg?

  La durada varia en funció de cada cas.

  Tindrem una primera visita amb els pares en la que s’exposarà el motiu de consulta i realitzarem una entrevista per recollir les dades més importants per ajudar-vos.

  Després vindrà el menut a unes 5 sessions inicials, on acabarem de valorar la situació i ens tornarem a retrobar amb els pares per plantejar com abordarem la problemàtica i quina és la recomanació de tractament.

 • Quan cal anar al psicòleg?

  Si sents que no estàs bé a casa, que els teus fills s’han tornat uns estranys per tu, si saps que necessiten ajuda però no saps com donar-se-la, et sents impotent davant una dinàmica que no saps com canviar és hora que busquis ajuda.

  Totes les famílies i els seus membres passen per moments caracteritzats per malestar i falta de comunicació entre uns i altres. La majoria d’aquestes etapes però es resolen per si mateixes posant voluntat per totes parts. Si no és així, vine.

 • Per què triar SOM PARES?

  Som especialistes només en infància i famílies.

  Entenem la criança amb respecte cap a cada model d’educació i sobretot cap a les famílies.

  No treballem en el “menjador d’un pis”. Oferim els nostres serveis en un centre ampli, lluminós i amb diverses sales de treball on el vostre petit estarà en un entorn adaptat per a ell.

Contacte