Dades de contacte

 

Telèfon: 668 884 252
E-mail: info@sompares.com

Informació al centre:

Dimarts i Dijous 17:00 a 20:00,
Dimecres 9:30 a 11:30 hores

 

Adreça:
Carrer dels Pallars, 13
Vilanova i la Geltrú
08800 Barcelona

 

Envia’ns un missatge

 • Quines tècniques es fan servir?

  En els menuts és importantíssim oferir-los el joc com a vehicle d’expressió dels seus sentiments i pensaments.

  Fem servir instruments psicològics com la caixa de joc diagnòstica, retrats de família, fotografies, contes, tests psicomètrics, associació de paraules…

 • Quan duraran les visites al psicòleg?

  La durada varia en funció de cada cas.

  Tindrem una primera visita amb els pares en la que s’exposarà el motiu de consulta i realitzarem una entrevista per recollir les dades més importants per ajudar-vos.

  Després vindrà el menut a unes 5 sessions inicials, on acabarem de valorar la situació i ens tornarem a retrobar amb els pares per plantejar com abordarem la problemàtica i quina és la recomanació de tractament.

 • Quan cal anar al psicòleg?

  Si sents que no estàs bé a casa, que els teus fills s’han tornat uns estranys per tu, si saps que necessiten ajuda però no saps com donar-se-la, et sents impotent davant una dinàmica que no saps com canviar és hora que busquis ajuda.

  Totes les famílies i els seus membres passen per moments caracteritzats per malestar i falta de comunicació entre uns i altres. La majoria d’aquestes etapes però es resolen per si mateixes posant voluntat per totes parts. Si no és així, vine.

 • Per què triar SOM PARES?

  Som especialistes només en infància i famílies.

  Entenem la criança amb respecte cap a cada model d’educació i sobretot cap a les famílies.

  No treballem en el “menjador d’un pis”. Oferim els nostres serveis en un centre ampli, lluminós i amb diverses sales de treball on el vostre petit estarà en un entorn adaptat per a ell.

Contacte