El nostre equip

 

Meritxell Almirall López

Nº col·legiada 19553
“La millor manera de fer bons nens és fer-los feliços” Oscar Wilde

Sóc llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Gestió de Persones per EADA.

He adquirit formació especialitzada en un postgrau en atenció precoç, prevenció, diagnòstic i tractament en la infància reconegut per l’Associació Catalana d’Atenció Precoç (ACAP) i recentment he finalitzat els estudis com a Assessora de Lactància Materna a la Federació Espanyola d’Associacions pro lactància Materna (FEDALMA).

Sóc educadora de Massatge Infantil per l’Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI) formació reconeguda per la Generalitat de Catalunya.

Tinc formació específica a l’Aula d’Estudis Socials de Barcelona sobre persones que pateixen disminució física (ceguera, sordesa, etc) o psíquica.

Sóc col·laboradora de la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya) com a formadora i divulgadora de conferències en diferents centres educatius.

Des de l’any 2010 amb el Diari ARA gestiono el blog “Pedra, Paper, Tisora” dedicat a la criança i la psicologia infantil i familiar.


Treballem amb una àmplia diversitat de professionals especialistes en diferents temàtiques per a oferir-te un servei de primera qualitat

psicologia

adopcio

pedagogia

 

 

 

 

dieteticalactancialogopedia

 

 

 

 • Quines tècniques es fan servir?

  En els menuts és importantíssim oferir-los el joc com a vehicle d’expressió dels seus sentiments i pensaments.

  Fem servir instruments psicològics com la caixa de joc diagnòstica, retrats de família, fotografies, contes, tests psicomètrics, associació de paraules…

 • Quan duraran les visites al psicòleg?

  La durada varia en funció de cada cas.

  Tindrem una primera visita amb els pares en la que s’exposarà el motiu de consulta i realitzarem una entrevista per recollir les dades més importants per ajudar-vos.

  Després vindrà el menut a unes 5 sessions inicials, on acabarem de valorar la situació i ens tornarem a retrobar amb els pares per plantejar com abordarem la problemàtica i quina és la recomanació de tractament.

 • Quan cal anar al psicòleg?

  Si sents que no estàs bé a casa, que els teus fills s’han tornat uns estranys per tu, si saps que necessiten ajuda però no saps com donar-se-la, et sents impotent davant una dinàmica que no saps com canviar és hora que busquis ajuda.

  Totes les famílies i els seus membres passen per moments caracteritzats per malestar i falta de comunicació entre uns i altres. La majoria d’aquestes etapes però es resolen per si mateixes posant voluntat per totes parts. Si no és així, vine.

 • Per què triar SOM PARES?

  Som especialistes només en infància i famílies.

  Entenem la criança amb respecte cap a cada model d’educació i sobretot cap a les famílies.

  No treballem en el “menjador d’un pis”. Oferim els nostres serveis en un centre ampli, lluminós i amb diverses sales de treball on el vostre petit estarà en un entorn adaptat per a ell.

Contacte