Massatge Infantil

El tacte és un dels sentits que més aviat es desenvolupen en els nadons i mitjançant el qual es relacionen amb el seu entorn.

Som educadors de massatge infantil acreditats per AEMI (Asociación Española de Masaje Infantil).

En el curs de massatge infantil us ensenyarem una nova manera d’apropar-vos als vostres fills, de comunicar-vos i entendre-us mútuament.

Quan puc començar-les?

És preferible iniciar el curs quan el petitó tingui més de 3 mesos.

Quan duren les classes?

El curs consta de 4 sessions de 90 minuts de durada. Es farà una sessió setmanal.

Quanta gent va al curs?

6 famílies sol ser el nombre idoni. Podeu venir pare, mare i dur algun germanet si ell vol.

Què es fa a les classes?

Cadascú de vosaltres tindrà un lloc preparat pel vostre fill amb tot el material necessari per practicar el massatge. Una educadora de massatge infantil us anirà mostrant els moviments i exercicis des de les extremitats, troncs, pit, cap, rostre fins a l’esquena. Us mostrarem moviments concrets per alleujar els còlic del lactant i tècniques per adaptar el massatge a mesura que el vostre fill vagi creixent.

He sentit que alleuja els còlics, és veritat?

L’origen dels còlics del lactant no està clar però és cert que el massatge infantil ajuda a prevenir aquesta molèstia i a alleujar el seu dolor.

Quin preu té?

El cost del curs és de 45€.

I si vull classes personalitzades?

Cap problema. Contacta amb nosaltres i planificarem unes classes només per tu o pel grup de persones que volgueu. Podeu venir al nostre centre o desplaçar-nos nosaltres al vostre domicili o escola.