Preparació a la Maternitat

Quan estem embarassades molts cops ens preguntem com serà el part. Tenim milers de preguntes, dubtes, pors i angoixes i tant és que sigui el primer o el cinquè fill perquè cada part és diferent.
A Som Pares volem que et sentis preparada i capaç de donar a llum de la manera que tu has escollit per tal que puguis viure aquest moment màgic i únic amb la major satisfacció.

Quan puc començar-les?

Recomanem fer-les a partir de la setmana 34 de gestació.

Pot venir la meva parella?

Hi tant. Podeu escollir que vingui des del principi o bé incorporar-se a la segona hora després de la gimnàstica.

Quan duren les classes?

El curs consta de 4 sessions de 90 minuts aproximadament. Es farà una sessió setmanal.

Quanta gent va al curs?

Oferim sessions personalitzades on pots triar tu mateixa els dies i horaris que et van millor i les temàtiques que t’interessa treballar.

Què es fa a les classes?

La primera estona obrirem un espai per parlar dels temes que més solen inquietar: lactància materna o artificial, quan cal anar a l’hospital, primeres cures del nadó, son infantil, comunicar-nos amb el nostre nadó, sentiments després del part.

Després treballem exercicis gimnàstics tant posturals per alleujar les molèsties de l’embaràs com de relaxació. Us ensenyarem a estar preparades per a les contraccions i el treball de part per gaudir al màxim d’aquest moment tant especial i tècniques per minimitzar el dolor.

Quin preu té?

El cost de cada sessió és de 25€.

.