Xerrades o Conferències

Formem part de la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares I Mares d’Alumnes de Catalunya) com a col·laboradors per a poder donar conferències i formacions especialitzades en centres educatius.

Cada vegada és més difícil atendre les particularitats de cada alumne i és per això que us oferim diferents serveis per recolzar-vos que poden contractar-se individualment o en conjunt.

1. Xerrades i conferències

La divulgació de la criança és un dels objectius del nostre centre.
Tractarem diferents temàtiques relacionades amb els infants, adolescents i família parlant de manera senzilla i entenedora sobre aquelles qüestions que solen preocupar més als pares.

Límits i normes, educació emocional, hàbits d’alimentació, trastorns d’aprenenatge, xarxes socials, educació i sexualitat, gelosia, separació i divorci, gestió de la pèrdua, foment de l’hàbit lector, processos d’adaptació escolar, psicologia evolutiva… i moltes més.
Ens desplacem a qualsevol localitat per oferir xerrades i conferències personalitzades.

Si voleu més informació i rebre el nostre catàleg de propostes només cal que contacteu amb nosaltres.

2. Visita setmanal a l’escola

Us oferim la possibilitat de tenir un recolzament a nivell psicològic per aquells alumnes amb dificultats o problemàtiques.
Pensem en un servei complementari per a reforçar la labor de l’EAP o el CDIAP ja que en moltes ocasions els és difícil arribar a tots els alumnes per qüestions de recursos departamentals.

  1. Formació trimestral per docents

Creiem que per a ser bons professionals cal estar ben formats i per aquest motiu oferim una alternativa per als docents per a que segueixin actualitzant els seus coneixements sobretot en matèries relacionades amb la psicologia infantil. Oferim una formació en base a les realitats del dia a dia i les necessitats que es plantegen en cada centre. La durada dels cursos varia en funció de la modalitat escollida presencial, a distancia o mixta.

  1. Activitats extraescolar i tallers

Etapa infantil: Doneu un cop d’ull als nostres tallers, qualsevol d’ells el podem dur al vostre centre educatiu.

Etapa escolar: portem extraescolars úniques com el curs de gestió d’emocions per fills i pares, tallers artístics, tècniques d’estudi o sortides en família.

  1. Servei de psicologia On-line

Us oferim l’opció de gestionar un consultori de psicologia on-line on els pares i famílies podran plantejar dubtes i qüestions amb total garantia de confidencialitat.

Demana’ns més informació i t’enviarem una proposta personalitzada adequada al teu centre i necessitats.