Tot el que t’oferim

 

Centres educatius-AMPES

ampes-pFormem part de la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares I Mares d’Alumnes de Catalunya) com a col·laboradors per a poder donar conferències i formacions especialitzades en centres educatius.
(más…)
Leer Más »

Educació i reforç escolar

educacio-pEn algunes ocasions l’exigència educativa és difícil d’assumir pels nostres fills i ja no en tenen prou amb l’ajuda que reben a casa.
Aquí us oferim classes personalitzades tenint en compte quines són les necessitats de cada nen.
(más…)
Leer Más »

Logopèdia

logopedia-pEns coordinem amb les escoles, odontòlegs i tot tipus de professionals del sector.
Donem pautes a seguir per les famílies i realitzem informes logopèdics.
(más…)
Leer Más »

Assessorament en l’adopció

adopcio-pOferim una atenció durant tot el procés adoptiu.
Tenim en compte les particularitats de cada família i les necessitats que sorgeixin en cada cas.
Treballem des del punt de vista psicològic aspectes emocionals amb els adoptats i paral·lelament amb els pares i familiars.
(más…)
Leer Más »
 • Quines tècniques es fan servir?

  En els menuts és importantíssim oferir-los el joc com a vehicle d’expressió dels seus sentiments i pensaments.

  Fem servir instruments psicològics com la caixa de joc diagnòstica, retrats de família, fotografies, contes, tests psicomètrics, associació de paraules…

 • Quan duraran les visites al psicòleg?

  La durada varia en funció de cada cas.

  Tindrem una primera visita amb els pares en la que s’exposarà el motiu de consulta i realitzarem una entrevista per recollir les dades més importants per ajudar-vos.

  Després vindrà el menut a unes 5 sessions inicials, on acabarem de valorar la situació i ens tornarem a retrobar amb els pares per plantejar com abordarem la problemàtica i quina és la recomanació de tractament.

 • Quan cal anar al psicòleg?

  Si sents que no estàs bé a casa, que els teus fills s’han tornat uns estranys per tu, si saps que necessiten ajuda però no saps com donar-se-la, et sents impotent davant una dinàmica que no saps com canviar és hora que busquis ajuda.

  Totes les famílies i els seus membres passen per moments caracteritzats per malestar i falta de comunicació entre uns i altres. La majoria d’aquestes etapes però es resolen per si mateixes posant voluntat per totes parts. Si no és així, vine.

 • Per què triar SOM PARES?

  Som especialistes només en infància i famílies.

  Entenem la criança amb respecte cap a cada model d’educació i sobretot cap a les famílies.

  No treballem en el “menjador d’un pis”. Oferim els nostres serveis en un centre ampli, lluminós i amb diverses sales de treball on el vostre petit estarà en un entorn adaptat per a ell.

Contacte